Ce lucrări sunt prevăzute pentru acest an, pe porţiunea hunedoreană a DN7A Petroşani – Voineasa

La solicitarea Prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale Hunedoara – Deva a prezentat planul de lucrări pentru acest an, pe porţiunea hunedoreană a D.N. 7 A  Petroşani – Voineasa.

Situaţia actuală este următoarea: porţiunea de drum de 21 km, până la limita cu judeţul Vâlcea, a fost preluată de catre D.R.D.P. Timişoara doar anul trecut, de la D.R.D.P. Craiova.  Totodată, a fost preluat şi litigiul pe care Direcţia din Craiova îl are cu firma care a obţinut licitaţia pentru lucrările de reabilitare a intregii porţiuni care se află pe teritoriul judeţului Hunedoara.

Astfel, până când situaţia va fi soluţionată, Secţia de Drumuri Naţionale Hunedoara poate efectua doar anumite tipuri de lucrări.

Imediat ce condiţiile meteo vor permite, pe porţiunea de drum pietruit, de aproximativ 6 km, în zona Schitului de la Groapa Seacă – Jieţ, vor începe lucrările de reparaţii şi refacere a infrastructurii astfel încât să se poată circula în condiţii bune.

De asemenea, pe ceilalţi 15 kilometri, vor fi efectuate lucrări de întreţinere şi de refacere a elementelor de siguranţă.

Potrivit informaţiilor primite de la D.R.D.P. Timişoara, din cauza litigiului incă nesoluţionat, nu pot fi efectuate, deocamdată, lucrări de acoperire cu covor asfaltic pe porţiunea care se află pe teritoriul judeţului Hunedoara.

Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, a cerut conducerii Secţiei de Drumuri Naţionale – Hunedoara să prezinte de 2 ori pe lună o situaţie privind modul în care se respectă graficul de lucrări pe întreaga porţiune de drum.

 

Biroul de presă

Instituția Prefectului Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *