Ce spun meteorologii despre luna noiembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite şi în luna noiembrie, după ce şi luna octombrie a fost mai caldă decât de obicei, relevă prognoza meteorologică anunţată marţi de meteorologi.

 Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

–  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice şi sud-estice.

– Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

– Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice şi centrale.

Săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

– Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

–  Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *