E scris în stele – miercuri, 14 octombrie 2020

Marcajul celest dominant al zilei este redat de opoziţia Soarelui din zodia Balanței cu planeta Marte, în retrogradare, de pe semnul Berbecului. Această prezenţă astrală ne poate amplifica unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, labilitate, agresivitate, vanitate, impulsivitate, necinste şi maliţiozitate. Pentru a tempera acest unghi astrologic nefast, este recomandat ca pe parcursul acestei zile să dezvoltăm o atitudine de viaţă cât mai pozitivă, prin urmărirea unei abordări mai oneste şi morale în toate întreprinderile acestui moment al accentelor cerești disonante.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În cuplu se pot isca unele neînţelegeri ori certuri chiar grosolane, fiind de bun augur să lăsaţi, pe cât puteţi, de la voi. Ar fi indicat să fiţi mai atenţi la un risc de lovire în zona capului.

 

TAUR: Starea voastră de sănătate se poate arăta cumva mai problematică. La job veţi avea de îndeplinit unele sarcini mai dificile. Fiţi ceva mai prevăzători în legătură cu intrigiile duşmanilor ascunşi.

 

GEMENI: Veţi reliefa o natură mult prea dominantă şi competitivă, riscând să răniţi serios sentimentele celor iubiţi. Se mai poate ivi o ceartă, un conflict destul de ardent cu un amic mai tânăr.

 

RAC: Căutaţi să nu intraţi în raporturi nefericite cu un membru cu autoritate al familiei. Este un moment destul de neprielnic pentru achiziţii importante legate de casă. Mai multă prevedere şi în sens profesional!

 

LEU: Veţi tinde să reliefaţi o atitudine cumva mai abrazivă şi intolerantă în comunicare şi în discurs. Se mai pot prezenta şi unele veşti cam îngrijorătoare. Atenţie şi la drumuri mai lungi!

 

FECIOARA: Feriţi-vă de cheltuieli excesive ori inutile pe parcursul acestei zile, pentru a nu suferi mai apoi. Astrele mai relevă şi un risc chiar semnificativ de incidente ori accidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi!

 

BALANŢA: Veţi manifesta o atitudine orgolioasă, autoindulgentă şi abuzivă, fiind necesar să vă temperaţi trăsăturile negative. Fiţi foarte precauţi şi prevăzători în toate cele ce ţin de contracte şi de afaceri.

 

SCORPION: Puteţi resimţi blocaje semnificative şi un sentiment de însingurare şi retragere din faţa lumii. La locul de muncă se poate ivi un conflict cam ardent cu un coleg ori un şef.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi de dorit să nu abordaţi un comportament maliţios în relaţiile cu prietenii, amicii. În dragoste se pot reliefa unele trări nocive ce ţin de gelozie, posesivitate şi egoism. Nu este o zi fastă pentru speculaţii.

 

CAPRICORN: În plan profesional va trebui să faceţi faţă unor presiuni destul de agresive din partea unui bărbat cu autoritate. Evitaţi orice tendinţă conflictuală cu un bărbat mai tănâr din familie.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de unele necazuri destul de grave la un drum mai lung. Se pot releva dificultăţi şi în relaţia cu străinii. Fiţi ceva mai atenţi şi concentraţi în caz de vreo evaluare.

 

PEŞTI: Evenimentele acestei zile vă vor reda un sentiment de frustrare şi de neîmplinire, fiind necesar să vă întăriţi în plan interior. Căutaţi şi să nu vă îndatoraţi prea semnificativ!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *