Ce spune premierul despre deschiderea hotelurilor, parcurilor și restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că restaurantele în spaţii închise sunt printre zonele cu cel mai mare risc epidemiologic şi nu vor fi deschise din 15 mai. În schimb, se vor deschide magazinele din mall-uri care au intrări exterioare, dar şi hotelurile şi parcurile, de asemenea, cu respectarea unor măsuri de siguranţă.

Premierul a fost întrebat, miercuri, dacă vor exista magazine din mall-uri care se vor deschide supă data de 15 mai şi a răspuns: ”În anumite spaţii de tip mall, sunt magazine care au intrări exterioare şi este normal ca aceste magazine, chiar dacă sunt în interiorul mall-urilor, ele vor fi deschise. Cum, de altfel, vor fi deschise, în mall-uri, farmaciile, magazinele care desfac produse alimentare, spălătoriile – astea au fost accesibile şi în perioada stării de urgenţă”.

Premierul a afirmat, încă odată, că restaurantele vor rămâne înschise după data de 15 mai.

Referitor la deschiderea parcurilor, Orban a afirmat: ”Guvernul nu a interzis niciodată accesul oamenilor în parc. Deciziile de închidere a parcurilor au fost luate de comitete pentru situaţii de urgenţă la nivel local.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *