Cer demisiile conducerii CEH

Sindicaliștii cer demisia întregii conduceri executive a Complexului Energetic Hunedoara. Cei care îi reprezintă pe angajații societății, sunt nemulțumiți de modul în care este administrată compania. Oamenii nu au cu ce lucra, siguranța și securitatea lucrătorilor este pusă în pericol din cauza lipsei materialelor.

“Consider că toată conducerea executivă Complexului, atât pe parte minieră, cât și pe parte energetică ar trebui să își dea demisia, în bloc”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele, pe fondul ultimului incident care a avut loc la mina Livezeni, eveniment în care un miner și-a pierdut viața.

Sorin Ene a murit în urma unor lovituri…incompatibile cu viața. Avea 41 de ani. Ziua de 23 mai a fost ultima pentru el. A intrat în subteran și o piesă de circa 150 de kilograme i-a căzut în cap. Accidentul mortal a avut loc în panoul 5 stratul 13, orizontul 100. Zeci de minute s-au luptat medicii să îi salveze viața. În zadar. Sorin Ene lasă în urmă o soție îndoliată și o fată în vârstă de 16 ani.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *