Certeju de Sus: Reţinut de poliţişti, după ce a lovit un alt bărbat

Poliţia Municipiului Deva a luat, în cursul zilei de ieri, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat  de 38 ani, din comuna Certeju de Sus, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

În urma activităților investigative, poliţiştii au stabilit că, în data de 09.12.2017,  în jurul orei 00:30, pe raza satului Boholt, bărbatul de 38 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, pe fondul unui scandal spontan, a fost agresat fizic și amenințat cu acte de violență de către un alt bărbat, de 44 ani, din localitatea Boholt. În urma conflictului însă, bărbatul de 38 de ani a ripostat şi i-a aplicat celuilalt bărbat mai multe lovituri, în urma cărora acesta va avea nevoie,  pentru vindecare, de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 38 de ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, în timp ce faţă de celălalt bărbat (în prezent, spitalizat) poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Biroul de presă al IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *