Cetate și M. Corvin, în finală la „Cupa Liceelor BIG FM”

„Cupa Liceelor BIG FM” a ajuns înaintea disputării finalelor de la cea de-a IX-a ediție a acestei populare competiții de fotbal în sală.

Finalistele competiției, care este transmisă în direct la postul de televiziune INFO HD, sunt cele așteptate, respectiv echipele reprezentând Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva și Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara. În prima semifinală, cei de la „Cetate” i-au învins, cu scorul de 5-2 (3-2), pe rivalii locali de la Colegiul Național „Decebal”. „Sportivii” au început tare jocul și, după nici un sfert de oră, conduceau cu 3-0, grație reușitei lui Andrei Vesa (min. 8) și a „dublei” semnate de Andrei Stănescu (min. 10 și 14), însă „decebaliștii” au revenit puternic pe final de primă repriză, apropiindu-se la un singur gol diferență, prin punctele înscrise de Andrei Ciornea (18) și Dragoș Danciu (20). Lucrurile s-au clarificat în partea secundă, când cei de la „Cetate” au mai punctat în două rânduri, prin Bogdan Pieptea (26) și Zabar Kovacs (38), asigurându-și un succes așteptat. Nici în cea de-a doua semifinală nu s-a înregistrat vreo surpriză, cei de la  Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara învingând, fără probleme, cu 6-2 (3-1), pe cei de la Colegiul Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. Echilibrul s-a menținut oarecum doar în prima repriză, când, după 2-0 pentru hunedoreni, prin golurile lui Răzvan Caval (3) și Alexandru Marcu (7), simerienii au redus din handicap prin Radu Bustan (11). Imediat după aceea cei de la „Corvin”și-au refăcut avantajul, prin golul lui Alexandru Marcu (12), 3-1 fiind scorul la pauză, pentru ca, în partea secundă, aceiași Marcu (24) și Caval (27) ducând tabela la 5-1. A urmat repriza lui Bustan (39), pentru ca scorul final, de 6-2 pentru Hunedoara, să fie stabilit de Andrei Kocsis (40). Astfel în „finala mică”, în direct pe INFO HD, se vor întâlni CN „Decebal” și CTTF „A. Saligny”, partida de la Sala Sporturilor din Deva urmând a începe la ora 19.00.

În partida decisivă, de la ora 20.00, în aceeași locație, se vor întâlni CNS „Cetate” Deva și CT „M. Corvin” din Hunedoara, și acest joc urmând a fi transmis în direct pe postul de televiziune INFO HD.

 

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.