Cetatea Deva – gazda unei expoziții de fotografii inedite

Primăria Municipiului Deva și Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) organizează în Bastionul de Sud-Est al Cetății Deva expoziția „Deva în imagini”.

Expoziția va fi deschisă publicului începând de miercuri, 24 iunie 2020, ora 12:00, când vă puteți întâlni și cu o parte dintre expozanți.

Fotografiile, imagini spectaculoase cu orașul Deva, vor fi expuse în aer liber și vor putea fi văzute de turiști sau localnici. timp de trei săptămâni.

După o lungă perioadă de absență în spațiul expozițional, din cauza situației de urgență datorată pandemiei cu noul Coronavirus, Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) revine în fața publicului cu această  nouă expoziție de fotografie. Fotografiile sunt realizate de cinci fotografi din cadrul AAFH: Marius Isfan, Radu Muntean, Edwina Kasler, Cristian Resiga şi Grigore Roibu.

Evenimentul este organizat cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă instituită în contextul pandemiei COVID-19.

Intrarea la expoziția de fotografie este liberă!

Sunteți așteptați să vă bucurați privirea și sufletul cu imagini ale municipiului Deva surprinse de acești artiști minunați.

Despre Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni a fost fondată în anul 2017, fiind  prima asociaţie profesională din judeţul Hunedoara care promovează arta fotografică şi artiștii fotografi din regiune. AAFH a stabilit relaţii de parteneriat cu mai multe cluburi şi asociaţii din Transilvania dar și cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Unul dintre obiectivele importante al AAFH este promovarea prin imagine a obiectivelor istorice, naturale și culturale din județul Hunedoara.

Începând din 2018, AAFH a înființat ”Școala de Fotografie”, în cadrul căreia organizează atât cursuri de iniţiere în fotografia digitală, cât și cursuri de specializare acreditate de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii în meseria de fotograf.

 

 

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.