COPII SACRIFICAȚI PE ALTARUL PSD: Disperarea scoate la iveală fața schimonosită de ticăloșie a pesedismului hunedorean

Primarul pesedist al orașului Geoagiu și formația lui de zgomot au produs un film electoral cu copii și adulți înghesuindu-se, în ciuda COVID-ului, la sânul partidului. Un spectacol în care disperarea electorală a PSD a trecut peste limitele umanului, într-un gest iresponsabil și ticălos, produs , incredibil, chiar sub oblăduirea celui ales să aibă grijă de urbe, primarul.

 

În plină pandemie, să îți faci campanie electorală cu copii înghesuiți într-un grup ticsit de adulți inconștienți, cățărați unii peste ceilalți pentru a pupa mâna stăpânului pesedist, în timp ce scandează ca la congresele PCR, este mizerabil, subuman chiar și pentru PSD. Totul pentru a mai prinde un mandat.

 

Cei care nu au văzut spectacolul sinistru de la Geoagiu, în regia PSD, îl pot urmări pe legătura următoare:

PSD FRATE CU COVID-ul: Baie electorală de mulțime cu strigături pesediste, fără mască, la Geoagiu

 

Faptul că pesediștii știu foarte bine ce ticăloșie au produs la Geoagiu s-a dovedit extrem de rapid, când, la doar câteva minute după ce REPLICA a publicat, duminică, imaginile cu spectacolul electoral, videoclipul a fost șters de pe contul PSD local. Așadar, nu inconștiența a produs „bomba electorală”, ci disperarea și lipsa totală de respect față de oameni, față de sănătatea lor, dispreț față de copii, față de lege și reguli de conviețuire socială în plină pandemie, tocmai acum, când întreaga omenire luptă, împovărată de restricții, cu un virus care ucide.

Iresponsabilitatea ticăloasă a pesediștilor de la Geoagiu nu e întâmplătoare: ea respectă, se pare, un model care vine chiar de la vârful PSD, acolo unde lideri hămesiți duc către oamenii mai puțin informați vestea parșivă că „virusul COVID nu există”, acolo unde orice încercare a guvernului și instituțiilor abilitate de a institui reguli salvatoare este respinsă, agresiv și ticălos, de aleșii PSD.

În județul Hunedoara, spectacolul grotesc al trupei pesedistului Cărăguț de la Geoagiu este, de asemenea, în ton cu disperarea și agresivitatea patologică a liderului PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a ajuns să-și blesteme public adversarii politici, ca o țață ranchiunoasă, și să șantajeze pe oricine îndrăznește să-l critice.

Un model pesedist visceral și subuman iese la suprafață, tot mai vizibil, pe măsură ce se apropie ziua judecății electorale, prima etapă: alegerile locale din 27 septembrie 2020. Și, când te gândești că mai avem o rundă de alegeri la sfârșitul anului, ne putem pregăti pentru spectacole politice încă mai sumbre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *