CFR suplimentează numărul trenurilor spre marile oraşe din ţară şi spre staţiunile montane

CFR anunţă că suplimentează numărul trenurilor care pleacă din Bucureşti spre marile oraşe din ţară şi spre staţiunile montane. De asemenea, este suplimentat şi personalul din marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor.

”CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din perioada 21 decembrie 2018 –  6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Braşov, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord şi Constanţa vor fi suplimentate operativ”, a anunţat, vineri, CFR.

De asemenea, pentru această perioadă, este suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

”Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie:  Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, anunţă CFR.

Potrivit companiei, agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 24 şi 31 decembrie,  în intervalul orar 08.00 -16.00.

În data de 24 decembrie, agenţiile de voiaj din incinta Oficiilor Poştale – Agenţia Unirea, Agenţia Militari, Agenţia Regie şi Agenţia Berceni vor fi deschise în intervalul orar 08.00 -16.00, iar în data de 31 decembrie vor fi închise.

Agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi vor fi deschise conform programului de lucru al centrelor comerciale. Celelalte agenţii de voiaj vor fi deschise cu program normal de lucru.

”În zilele libere de sărbătoare legală – 25, 26 decembrie, 1  şi 2 ianuarie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise”, mai anunţă CFR.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *