Charley Ottley a poposit în județul Hunedoara

Charley Ottley, cunoscutul om de televiziune, a poposit în județul Hunedoara. Jurnalistul Charlie Ottley, îndrăgostit de România, propune un nou brand de ţară cu tot ce avem noi mai frumos. Ca să fie mai convingător, cel care a descoperit aromele României în mai multe documentare şi le-a arătat lumii şi-a tatuat pe braţ lupul dacic.

„Castelul Corvinilor, prezentat pe Netflix, într-un nou documentar realizat de Charlie Ottley. Cunoscutul jurnalist britanic Charlie Ottley s-a aflat, zilele trecute, la Castelul Corvinilor pentru a filma mai multe scene care vor fi incluse nouă serie a documentarului „Flavours of Romania” ce va începe, în toamna acestui an, pe platforma Netflix.

Echipa a vizat şi alte câteva obiective din judeţul Hunedoara pe care aşteptăm să le (re)descoperim împreună odată cu difuzarea noii serii din documentarul amintit”, arată cei de la Castelul Corvinilor.

Trei serii de documentare, difuzate în toată lumea, au devenit o adevărată carte de vizită a ţării: „Wild Carpathia”, „Flavours of România” și „România, redescoperă-te”. Otley a declarat în repetate rânduri că avem cea mai frumoasă ţara din lume.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *