Deva: Va fi o nouă etapă de dezinsecție terestră

Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL anunță populația că în perioada 14-20 septembrie 2018, va demara a cincea etapă a campaniei de dezinsecție terestră zone verzi, pe raza municipiului Deva.

Zonele verzi din toate cartierele orașului vor fi stropite pentru a combate insectele dăunătoare. Acțiunea de dezinsecție se va face de către echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva cu autospecialele și echipamentul specific din dotare.

Substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

K-Othrine Profi EC 250 combate toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi.

Substanțele folosite în campania de dezinsecție terestră sunt avizate de către Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru produse biocide. Acestea vin însoțite de Declarația de Conformitate a firmei care comercializează produsele.

Acțiunea de dezinsecție nu presupune niciun pericol pentru sănătatea cetățenilor.

Dacă condițiile meteorologice nu vor permite, acțiunea de dezinsecție terestră va fi reprogramată.

 

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *