Cinciș summer fest își cheamă prietenii

Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul animat la Cinciș, acolo unde începând de mâine, 10 august, debutează o nouă ediție a “Cinciș Summer Fest”. Este unul din cele mai longevive festivaluri underground outdoor din vestul ţării.

“Este pentru al şaselea an consecutiv când hunedorenii se pot delecta pe malul lacului Cinciş cu producţii muzicale inedite din sfera bass music – reggae, dub, dubstep, grime, drum and bass şi alte subgenuri. De-a lungul timpului, zeci de artişti din toată ţara, dar şi internaţionali au încântat publicul de aici. Pentru a şasea ediţie ne propunem să impresionăm prin calitatea sunetului, dar şi prin o mai bună implicare a artiştilor prezenţi, cei mai mulţi dintre ei ajunşi deja la un înalt nivel de profesionalism şi maturitate. Cinciş Summer Fest este un bun reper pentru tinerii debutanţi în sonorităţile underground. De aceea festivalul a promovat constant artiştii aflaţi la început de drum. Vă aşteptăm din nou pentru un weekend de regăsire şi revedere a prietenilor ce au în comun pasiunea pentru muzică. Mai mult decât orice, Cinciş Summer Fest este un eveniment ce uneşte spirite libere şi aduce un mesaj simplu de comuniune şi iubire în mijlocul naturii”, spun organizatorii.

Hunedorenii și nu numai sunt invitați pe malul lacului Cinciș să ia parte la festival, care va crea o armonie între muzică și natură.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.