Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Transfăgărăşan duminică dimineaţă

Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Transfăgărăşan, duminică dimineaţă, pentru Competiţia de Ciclism Vidraru Bike Challenge. CNAIR atrage atenţia că sectorul de drum pe care se desfăşoară competiţia este o zonă în care numărul urşilor a crescut semnificativ în ultimii ani.

”Duminică, 24.06.2018, în intervalul orar 09:30 – 10:00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe ½ din cale, pe Transfăgărăşan (DN 7C), între km 54+500 şi km 61+400. Restricţionarea circulaţiei pe sectorul de drum menţionat mai sus se impune pentru desfăşurarea Competiţiei de Ciclism Vidraru Bike Challenge”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR le atrage atenţia organizatorilor, cât şi participanţilor la eveniment, că sectorul de drum pe care se desfăşoară competiţia este o zonă în care numărul urşilor a crescut semnificativ în ultimii ani, aceste animale sălbatice fiind prezente din ce în ce mai des pe Transfăgărăşan, conform informării Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (AGVPS).

Pe Transfăgărăşan, sectorul cuprins între Piscu Negru – Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), circulaţia rutieră este în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *