Circulație restricționată pe autostrada A1 Sibiu – Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră fiind restricționată astfel:

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva au loc, astăzi, mai multe lucrări de reparații, astfel:

  •  km. 264+400 de metri – 264+100 de metri, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, este restricționată banda de urgență, în vederea efectuării unor lucrari de reparație a tunelului din zonă, în intervalul orar 08:30 – 17:00;
  • km. 250 – 251, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localității Sibiu, este restricționată a doua bandă, în vederea efectuării unor lucrari de reparații la partea carosabilă, între orele 09.00 – 17.00;
  • km. 252 – 251, pe raza localității Sibiu, sensul de deplasare Deva – Sibiu, este restricționată banda numărul doi pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații a carosabilului, între orele 09:00 – 17.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *