Cisternă de lapte răsturnată pe Autostrada A1, în zona Ilia. Șoferul a fost extras din cabină de pompieri

Azi dimineață pe autostrada #A1 la km 389, Ilia, sensul de mers spre Sibiu, un camion tip cisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile, conform informațiilor publicate de ISU Hunedoara.

 

„Accident rutier pe autostrada A1, la kilometrul 389, în zona Ilia, în care a fost implicată o cisternă cu lapte.
Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile.
Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.
Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.
În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol.
Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului”, informează ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.