CJ dă 800.000 de lei pentru datoriile spitalului din Deva

Consilierii județeni au aprobat, vineri, suma de 800.000 de lei, pentru achitarea facturilor restante ale Spitalului Județean de Urgență Deva.

Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, a declarat că suma aprobată de consilierii județeni este suficientă pentru acoperirea datoriilor spitalului, însă a menționat și care sunt neregulile din contabilitate, pentru care directoarea economică a spitalului a primit un avertisment.

”Opt miliarde de lei vechi, da, ajunge pentru acoperirea datoriilor. Mi s-a prezentat listingul datoriilor. Sunt lucruri pentru care am avut o serioasă discuție și a primit un avertisment și directoarea economică. Sunt facturi și de 230 de lei, multe până într-o 1.000 de lei. Ori nu e normal să le lași alea să treneze. O să văd și scadențarul cu plata facturilor, o să urmăresc și fiecare sumă care se alocă pentru plata datoriilor, ea să fie alocată datoriilor în funcție de termenul lor, nu preferențial. Unul cu vechime de o lună jumate primește banii și unul cu două luni nu. Nu e normal. De ieri am început să analizăm și care sunt serviciile și prestațiile pe care le fac firmele care au de încasat bani de la noi”, a declarat Mircea Bobora.

Vezi AICI  care sunt firmele la care Spitalul Județean de Urgență Deva are datorii.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „CJ dă 800.000 de lei pentru datoriile spitalului din Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *