CSAS Hunedoara: Cererile pentru procurarea de dispozitive medicale au fost aprobate în totalitate

Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara a aprobat toate cererile pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale în ambulatoriu aflate pe lista de așteptare până la data de 02 noiembrie, inclusiv.

La începutul lunii noiembrie, CAS Hunedoara a emis un număr de 636 de decizii de aprobare pentru procurarea/închirierea de dispozitive medicale, în valoare totală de 549.000 lei.  

După primirea deciziei, pentru procurarea dispozitivului medical, asiguratul, în cazul dispozitivelor la comandă (inclusiv pentru protezele auditive), sau, în cazul dispozitivelor medicale care nu sunt la comandă, asiguratul sau unul dintre membrii de familie cu grad de rudenie I și II, soț/soție, o persoană împuternicită legal în acest sens de către asigurat, trebuie să se adreseze în perioada de valabilitate a deciziei, unuia dintre furnizorii din lista furnizorilor de dispozitive medicale evaluați, cu care casa de asigurări de sănătate a încheiat contract (lista este atașată deciziei de aprobare transmisă de CAS Hunedoara), cu următoarele documente: decizia de aprobare și prescripția medicală.

Foarte important! Termenul de valabilitate al deciziei de aprobare pentru procurarea dispozitivului medical este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii acesteia de către CAS Hunedoara. De aceea, facem apel la toate persoanele care au primit deciziile să se prezinte în cel mai scurt timp la unul dintre furnizorii menționați pe spatele deciziei pentru a-și ridica dispozitivul medical aprobat.

 

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.