Comuna Beriu va avea grădiniță cu program prelungit

O grădiniță cu program prelungit va fi realizată în comuna hunedoreană Beriu. Autoritățile locale au atribuit contractul de lucrări pentru construcția grădiniței. Proiectul are o valoare de 1.227.740 lei, fără TVA și este finanțat prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală – Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

„Având în vedere viteza de dezvoltare a comunei Beriu, numărul mare de construcții apărute în ultimii ani precum și creșterea preconizată a populației în comună, se impune asigurarea unor condiții adecvate pentru activitățile educaționale la nivelul comunei”, arată documentul.

 

Astfel, în comuna hunedoreană Beriu se propune construirea unei clădiri cu funcțiunea de grădiniță cu spațiu exterior de joacă și amenajarea zonelor verzi și a spațiului de joacă. Grădinița va fi realizată pe un singur nivel.

Grădinița va avea o sală de clasă, cabinet medical, dar și alte spații destinate procesului educativ. NEW ERA CONFORT CONSTRUCT din Deva este societatea căreia i-a fost atribuit contractul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *