Concert caritabil de Crăciun „Lumina de la Bethleem”

Episcopia Devei și Hunedoarei în colaborare cu Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva au bucuria de a vă invita în data de 17 decembrie 2023, începând cu ora 18:00, la concertul caritabil de Crăciun „LUMINA DE LA BETHLEEM”, susținut de părintele Radu Trifon, consilier cultural al eparhiei hunedorene, alături de invitații săi: Corala „SACERDOTES” a preoților din Episcopia Devei și Hunedoarei și tinerii muzicieni Alin Gheju, Filip și Ioan Trifon.

Aflat la a XVII-a ediție, concertul va aduce în fața publicului un buchet de colinde și cântece de Crăciun, atât tradiționale cât și moderne, piese corale, dar și folk-pop, compoziții proprii și preluări din repertoriul național și internațional.

Anul acesta, toate fondurile care se vor strânge vor fi donate familiei preotului Flaviu Lauran din satul Ostrov, județul Hunedoara, o familie cu cinci copii cu vârste între 1 an și 12 ani. Familia este greu încercată, sănătatea unuia dintre copiii familiei având grave probleme de sănătate, recuperarea fiind un lung și foarte anevoios drum terapeutic.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *