Concert live în fața Centrului Cultural din Deva – duminică, 13 septembrie 2020

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 13 septembrie 2020, la ora 19:00, pe platoul din fața Centrului Cultural din Deva, la un concert susținut de trupele ”The Story” și ”Steel Jazz Quartet”.

Timp de 90 de minute, localnicii şi turiştii care se vor afla în centrul orașului vor avea ocazia să asculte piese rock, pop rock și bluess care au făcut istorie.

”Steel Jazz Quartet” va aduce în fața publicului melodii care au fascinat o lume întreagă – piese din perioada anilor ’30-’40, în stilurile Swing, Bossa Nova și Bluess, la care se adaugă lucrări muzicale din creația bluess. Componența actuală a grupului este: Mircea Goian – bass, Turi Zoltan – chitară, Călin Sân – claviaturi, Gabriel Hărăguș – tobe și Delia Baltariu – voce.

În deschiderea evenimentului, cei șapte tineri care formează ”The Story” vor propune spectatorilor o serie de cover-uri din repertoriul național și internațional.

Concertul se desfăşoară cu respectarea măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *