Concurs internațional de desen la Lupeni

Sute de copii cu vârste între 6 și 12 ani sunt așteptați să își expună creațiile pe simezele Galeriei de Artă Iosif Tellman din Lupeni. La sfârșitul acestei săptămâni, concursul “Lupul de Argint”, emblematic pentru municipiul Lupeni la numărul 12.

Având în vedere faptul că în fiecare an, împreună cu Asociațial Culturală Iosif Tellman Lupeni am fost implicați îm organizarea concursului „Lupul de Argint”, concursul ajungând anul acesta la cea de-a XII-a ediție, consider că este datoria noastră să participăm în calitate de coorganizatori la organizarea acestuia și în anul 2018”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

 În plus, evenimentul pune municipalitatea de la Lupeni pe harta culturală.

“Acest concurs ne aduce șI vizibilitate. Faptul că de 12 ani, la Lupeni se organizează acest concurs internațional este un aspect foarte important viața culturală”, a mai spus sursa citată.

2000 lei a alocat Consiliul Local pentru evenimentul care va avea loc în data de 9 iunie, ora 11, și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Ediția din acest an are ca temă “O călătorie în lumea animalelor”. “Lupul de Argint” este un concurs internațional de desen.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *