Concurs pentru elevii pasionați de religie din Petroșani

Elevii din municipiul Petroșani au luat parte la un concurs religios. Elevii pasionați de religie de la unitățile de învățământ gimnazial din Petroșani au fost invitați la o nouă ediție a competiției pe teme religioase care se desfășoară la început de decembrie în această localitate. Concursul este dedicat Sfintei Mari Mucenițe Varvara, care este și ocrotitoarea municipiului Petroșani.

Cei mici au avut de răspuns la mai multe întrebări cu subiect religios, în sistem de test – grilă, iar mai apoi au trebuit să scrie și câteva cuvinte despre ceea ce i-a impresionat la personalitatea și viața Sfintei Mucenițe Varvara.

Elevi de la școlile gimnaziale din municipiul Petroșani și-au testat, astăzi, cunoștințele în cadrul unui concurs cu teme religioase. Municipiul Petroșani se află sub patronajul Sfintei Mari Mucenițe Varvara, iar acest concurs vine ca o completare la acțiunile organizate în luna decembrie. Partea spirituală este o componentă importantă a dezvoltării personale, iar de aceea acest concurs este un prilej pentru a acumula noi cunoștințe.

Îi felicit pe elevi, pe dascăli și părinții lor pentru modul în care reușesc să împletească toate aceste activități. În plus, i-am provocat și eu pe concurenți să îmi spună cum văd ei Petroșaniul de astăzi și ce ar trebui să mai facem pentru ca orașul să fie pe placul lor, iar răspunsurile pe care le-am primit vor constitui o prioritate pe agenda de lucru a administrației locale din Petroșani”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Sfânta Varvara este ocrotitoarea municipiului Petroșani și a minerilor.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.