Concurs pentru ocuparea a 27 de posturi de asistenți medicali

Spitalul Județean de Urgență Deva organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante. Sunt 27 de posturi de asistenți medicali pentru care se organizează concurs.

Astfel, la secția A.T.I. sunt scoase la concurs șase posturi de asistent medical  PL – generalist și încă trei posturi de asistent medical principal PL – generalist.

La secția boli infecțioase este vacant câte un post de asistent medical PL – generalist  și unul de asistent medical principal PL – generalist.

La secția chirurgie generală se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical principal PL – generalist, iar la secția medicină internă I, II și la secția de oncologie medical s-au scos la concurs câte un post de asistent medical PL

La secția ortopedie și traumatologie este vacant un post de asistent medical principal PL – generalist.

Pentru secția cardiologie, secția de pediatrie se caută câte un asistent medical PL – generalist, iar pentru UPU SMURD Deva se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical PL – generalist.

La farmacia unității medicale se caută un asistent farmacie principal PL.

Pentru laboratorul radiologie și imagistică medicală a fost scos la concurs un post de tehnician de radiologie și imagistică medicală S.

Pentru laboratorul analize medicale se caută un asistent medical PL – laborator.

La compartimentul dietetică este vacant un post de asistent medical nutriție și dietetică PL, iar la compartimentul chirurgie plastică – microchirurgie și la cabinetul diabet zaharat, boli de nutriție și metabolism este vacant câte un post de asistent medical PL – generalist.

Până în data de 03 martie 2022, ora 12.00 are loc depunerea dosarelor. În data de 14 martie va avea loc proba scrisă, iar în data de 18 martie va avea loc interviul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.