E scris în stele – vineri, 25 februarie 2022

Aspectul astrologic esenţial al zilei este înfăptuit de către sextilul lui Venus de pe Capricorn cu Neptun de pe Pești. Această ipostază astrală dăruieşte: afectivitate, inspiraţie, clarviziune şi idealism, precum şi unele talente şi aptitudini artistice ori literare. Este descris un aspect celest fast care potenţează, într-un mod cu totul firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de unele negocieri fericite legate de un progres de ordin profesional. Veţi dispune de o stare interioară mai sensibilă şi artistică, fiind şi mai binevoitori faţă de cei din jur.

 

TAUR: Aveţi o zi prielnică pentru studiu, călătorii şi evaluări. Veţi dispune şi de o concentrare mentală superioară. Raporturile cu prietenii vă vor oferi o stare de bine, de linişte şi de tihnă.

 

GEMENI: S-ar putea să aveţi parte de unele tatonări de bun augur legate de un împrumut sau de un ajutor financiar mai consistent. În chestiuni ce ţin de carieră veţi dispune de noroc şi de şansă.

 

RAC: Este o zi fastă pentru negocieri, contracte şi înţelegeri. În plus, chiar şi în plan marital se arată o comunicare mai bună cu persoana dragă. Veţi fi şi mai spirituali şi mai dedaţi unei forme de cunoaştere superioare.

 

LEU: Starea generală de sănătate vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. Totodată, şi la locul de muncă veţi dispune de o conlucrare mai activă cu colegii. Se arată şi un noroc mai just când vine vorba de câştiguri monetare.

 

FECIOARA: Astrele vă indică mai populari și chiar și destul de adaptabili. Veţi fi mult mai versaţi şi mai abili în chestiuni de ordin public! Raporturile cu cei din jur vor fi mai sensibile şi mai armonioase.

 

BALANŢA: Se prezintă o comunicare şi o înţelegere mai strânsă cu membrii familiei. Sunt avantajate şi planurile şi proiectele legate de cămin. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere semnificativă.

 

SCORPION: Vă veţi arăta foarte inteligenţi, comunicativi şi elocvenți. Vi se prezintă și un bun noroc la călătorii şi examinări. Puteţi beneficia de şanse importante şi in chestiuni ce ţin de speculă şi de alte ipostaze asemănătoare.

 

SĂGETĂTOR: Cerul acestei zile vă arată cumva mai norocoşi în plan bănesc. Discuţiile și negocierile legate de finanţe vor avea astfel o finalitate pozitivă. Se mai evidenţiază şi o atitudine pozitivă în relațiile familiale.

 

CAPRICORN: Veţi fi foarte isteţi, vorbăreţi şi joviali, uimindu-i pe cei din jur cu perspicacitatea voastră! Se mai preconizează că veţi dispune de idei grozave și de o energie mentală pe măsură!

 

VĂRSĂTOR: În această zi s-ar prea putea să aflaţi unele secrete interesante ori alte informaţii foarte importante. Vi se mai arată și un noroc destul de bun la bani. Totodată, în această zi vă puteți fructifica și unele talente mai speciale!

 

PEŞTI: Este o zi de bun augur pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni. Evenimentele sociale ale zilei vă vor reda o stare de veselie. Veţi fi şi mai spirituali, mai altruişti şi mai dedaţi unor scopuri ce implică ajutorarea celor din jur.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.