Concurs pentru promovarea județului Hunedoara

Un concurs pentru promovarea județului Hunedoara este în desfășurare. Competiția este dedicată pasionaților de fotografie, având drept scop promovarea județului Hunedoara, se află în plină desfășurare pe situl Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului (www.hunedoaraturism.ro) precum și pe al paginii de turism ”Enjoy Hunedoara”.

Tematica este „UNESCO în județul Hunedoara”. Județul Hunedoara este singurul din țară pe teritoriul căruia se află trei situri UNESCO reprezentând trei programe diferite ale organizației mondiale pentru educație, știință și cultură.

Toți fotografii, profesioniști sau amatori, interesați pot trimite pe e-mail o fotografie a unui monument, loc sau obiectiv UNESCO din județul Hunedoara. Fotografiile vor fi publicate pe paginile de facebook administrate de ADEH, iar fotografia care va primi cele mai multe Like-uri va fi inclusă în broșura oficială de prezentare turistică a județului Hunedoara, precum și în calendarul anului viitor.

Organizatorii anunță că pot intra în concurs fotografiile cu o rezoluție minimă de 1600×2400, care au legătură cu tema propusă și sunt trimise pe adresa adeh_hd@yahoo.com, până cel târziu în 31 mai 2020. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina Enjoy Hunedoara la începutul lunii iunie.

Colaborator

Foto: Harrison Moore / Facebook Enjoy Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *