Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 13.05.2020, în jurul orei 11:45, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 61 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, care conducea o autoutilitară pe DN 76, în localitatea Mesteacăn, fără a poseda permis de conducere.

În data de 13.05.2020, în jurul orei 23:10, polițiștii Biroului Rutier Deva au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din judeţul Bistrița Năsăud, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Deva. Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile irlandeze însă, urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că respectivul nu figurează ca și posesor permis de conducere pentru nicio categorie, iar permisul de conducere pe care l-a prezentat este fals.

În data de 13.05.2020, în jurul orei 17:30, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat care şi-a declarat verbal o altă identitate decât cea reală. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că cel aflat la volan, era un bărbat de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, care nu poseda permis de conducere, acesta fiind şi motivul pentru care a încercat să îi inducă în eroare pe poliţişti cu privire adevărata sa identitate. Prin urmare, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal atât pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără deținerea unui permis de conducere, cât şi pentru infracţiunea de fals în declarații.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.  

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *