Conducerea SJU Deva ar putea beneficia de stimulente

CJ Hunedoara dezbate un proiect de hotărâre privind acordarea unor stimulente financiare comitetului director din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva. Patru persoane din structura de conducere  a unității medicale ar putea beneficia de stimulente.

Acordarea stimulentelor s-a decis în ședința Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Deva, nr. 1/2021 și se propune acordarea unor stimulente financiare lunare în limita a două salarii minime brute pe țară d-lui manager dr. Soica-Mariș emis, d-lui director medical dr. Miron Lucian Ștefan, d-nei director financiar contabil ec. Csiszer Eniko și d-nei director îngrijiri medicale asist. Cordea Maria Mihaela la Spitalul Județean de Urgență Deva.

„Având în vedere contextul epidemiologic actual și parcursul cu succes până în prezent al etapei I de vaccinare, propun acordarea stimulentelor financiare la maxim conform Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, art. 199, alin 2 – Autoritățile administrației publice locale pot acorda personalului medical și de specialitate din spitalele publice din rețeaua sanitară proprie stimulente financiare lunare, în limita a două salarii minime brute pe țară, în baza hotărârii autorităților deliberative ale autorităților administrației publice locale, în limita bugetului aprobat”, membrilor Comitetului Director, pentru anul 2021 sau până la modificarea dispozițiilor emise de către Ordonatorul principal de credite”, arată președintele Consiliului de Administrație al SJU Deva, dr. Sorca Bogdan

Și pe parcursului anului trecut, conducerea SJU Deva a beneficiat de stimulente financiare pentru modul în care a gestionat situația generată de pandemia de coronavirus.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.