Conflict între doi vecini care s-au ameninţat reciproc, unul dintre ei trăgând mai multe focuri de armă

Un scandal a izbucnit, marţi, între doi bărbați din municipiul Vulcan, care erau vecini. Cei doi s-au reclamat reciproc la Poliţie, după ce unul dintre ei a tras mai multe focuri de armă asupra celuilalt.

„În data de 09.02.2021, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Vulcan pentru a reclama faptul că, în noaptea de 08/09.02.ac, a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, din Vulcan (care ar fi lovit cu un topor în ușa acestuia).

Bărbatul a mai declarat că astăzi, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost așteptat în casa scării de bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball și îi adresa amenințări.

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliția Municipiului Vulcan cu privire la faptul că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol și a tras asupra lui trei focuri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul (pistolul a fost a fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizării).

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și distrugere”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *