Uzina Mecanică Orăștie va reîncepe producția de grenade

Uzina Mecanică Orăștie va reîncepe producția de grenade. După 14 ani, societatea de la Orăștie va relua producția de obiecte militare. În acest sens a fost încheiat un parteneriat cu Uzina Mecanică Mija.

”Unul din obiectivele mandatului meu de director al Uzinei Mecanice Orăștie a fost introducerea în portofoliul produselor noastre a celor din producția specială. Astfel, Uzina Mecanică Orăștie reînnoadă o tradiție de zeci de ani prin reînceperea producției speciale după o întrerupere de peste 14 ani.  UMO reîncepe producția specială în colaborare cu Uzina Mecanică Mija. Este începutul unei colaborări pe termen lung, UM Orăștie este un partener serios, ne dăm tot interesul pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor”, spune Ovidiu Vlad, directorul Uzinei Mecanice Orăștie.

S.C Uzina Mecanică Orăştie S.A. se aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri – Direcția Industria de Apărare.

Uzina oferă și  servicii de prelucrări mecanice și construcții metalice sudate, având o experiență de peste 40 ani în domeniu.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.