Continuă lucrările de asfaltare, reparații străzi și trotuare din municipiul Deva

Echipele Strabag au turnat asfalt și pe tronsonul de drum de la Bulevardul Mihail Kogălniceanu și până la intersecția cu strada Ion Creangă, pe 3 benzi de circulație pe sens.

Astăzi se toarnă asfaltul pe tronsonul cuprins între stația de la Opera și Bulevardul Iuliu Maniu, tot pe 3 benzi de circulație pe sens.

Au fost frezate suprafețele deteriorate, s-au ridicat capacele de canal, rigolele carosabile, gurile de aerisire gaz, la nivel cu carosabilul.

Se lucrează încă și în alte zone din oraș: pe străzile Mihai Eminescu, Mărăști, Aurel Vlaicu, cartier Dacia, Dorobanți, Bulevardul Mihail Kogălniceanu etc.

În unele zone, capacele de canal și gurile de aerisire gaz au fost deja ridicate la nivel cu carosabilul.

De luni, 15 aprilie 2024, va începe trasarea marcajelor longitudinale pe tronsoanele unde a fost finalizată turnarea asfaltului.

Vom continua  în toate zonele din oraș și localitățile aparținătoare, unde echipele de specialitate din cadrul Primăriei au identificat că sunt necesare astfel de lucrări.

Aceste lucrări creează, din păcate disconfort, dar la final ne vom bucura cu toții de o infrastructură rutieră de calitate.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *