Contract de peste 1,1 milioane de lei pentru Pasul Vâlcan

ApaServ Valea Jiului a scos la licitație un contract a cărui valoare este de peste 1,1 milioane de lei. Lucrările prevăd introducerea apei potabile în Pasul Vâlcan.

Ofertele vor putea fi depuse de către cei interesați până la data de 10 septembrie 2019, iar durata de execuție a fost stabilită la 12 luni, la care se adaugă alte 36 luni perioada de garanție. Lucrările, estimate la 1.163.720 lei vor fi finanțate de Consiliul județean Hunedoara.

Lucrările sunt complexe, fiind necesară colectarea apei din 3 izvoare, transportul ei pe o distanță de aproximativ 4 kilometri până la un rezervor de înmagazinare, unde va funcționa și o mini-strație de tratare și potabilizare a apei, precum și realizarea rețelei de distribuție către consumatorii din satul de vacanță de la Pasul Vâlcan.

”Odată cu finalizarea acestui proiect de investiții, zona turistică de la Pasul Vâlcan va fi alimentată cu o apă de calitate, potabilă, care să întrunească toate condițiile atât din punct de vedere fizico –chimic, cât și bacteriologic. În toate calculele pe care le-am făcut noi, sursele pe care le vom capta pentru a alimenta stațiunea sunt suficiente pentru a asigura apă potabilă nu doar pentru consumatorii care sunt deja în zonă, ci și pentru cei care vor mai veni, odată cu dezvoltarea continuă a acestei frumoase stațiuni turistice din Valea Jiului”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.