Contract de peste 3 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi din Orăștie

Contractul scos la licitație de autoritățile locale din municipiul Orăștie. care prevede reabilitarea și modernizarea străzilor de acces din localitate are o valoare de 3.582.267 lei. Sunt bani europeni cu ajutorul cărora se va implementa proiectul.

”Prin implementarea proiectului și realizarea activităților propuse, se vor reabilita patru străzi urbane: Nicolae Bălcescu (tronson 2), Nicolae Iorga, Ion Creangă și strada Cetății. Principalele lucrări de intervenție care se vor realiza prin acest proiect asupra componentei B ,,Reabilitarea și modernizarea străzilor Nicolae Bălcescu (tronson 2), Nicolae Iorga, Ion Creangă, Cetății din municipiul Orăștie, județul Hunedoara”, sunt: lucrări de drum, lucrări de terasamente, săpături (pentru realizarea platformei drumului), consolidarea structurii rutiere la stradă; structură rutieră nouă cu pavele din calupuri, (…) trotuare cu pavele din beton vibropresat (…)”, arată documentul, care mai prevede că se vor realiza o serie de investiții, precum montarea de bănci, coșuri de gunoi, indicatoare și marcaje rutiere.

Străzile propuse a fi reabilitate prin proiect sunt situate în Centrul istoric al municipiului Orăștie, fiind identificate în lista monumentelor istorice. Ofertele se depun până în data de 21 octombrie.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *