Contractul pentru întreținerea drumurilor pe timp de iarnă, scos la licitație

Contractul pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă a unor tronsoane de drumuri importante din vestul României a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Acest contract, care acoperă o perioadă de patru ani, este destinat să asigure condiții sigure de trafic în sezonul rece pe traseele incluse.

În cadrul acestui acord cadru, vor fi incluse întreținerea pe timp de iarnă pentru diverse loturi de drumuri, precum SDN Caransebeș, SDN Deva, SDN Timișoara, dar și secțiile de întreținere autostrăzi din Ilia – Remetea Mare și Remetea Mare – Nădlac. De asemenea, contractul va viza și anumite districte din județul Hunedoara, cum ar fi Valea Cernei, Mehadia, Berzasca, Moldova Nouă, Oravița și Bozovici.

Valoarea totală a acestui contract se ridică la impresionanta sumă de 329.299.151 lei, iar pentru loturile care includ drumuri din județul Hunedoara, valoarea contractelor este de aproximativ 100 de milioane de lei.

Scopul principal al acestui acord cadru este de a asigura desfășurarea în condiții optime a traficului pe aceste trasee strategice, în special în perioadele cu condiții meteorologice dificile. Licitația pentru acest contract va atrage atenția unor companii specializate în servicii de întreținere rutieră, care vor trebui să respecte cu strictețe cerințele stabilite în caietul de sarcini și legislația în domeniu.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *