Controale la operatorii economici cu activitate în domeniul chimicalelor

Comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara au efectuat mai multe controale la operatorii economici din județul Hunedoara a căror activitate se desfășoară în domeniul chimicalelor.

Au fost efectuate controale tematice pentru verificarea respectării prevederilor Regulamentului CE nr. 765/2008 – supravegherea pieței, a H.G. nr.735/2006 privind limitarea emisiilor de COV (compuși organici volatili) datorate utilizării solvenților organici în anumite vopsele, lacuri și în produsele de refinisare a suprafețelor vehiculelor și la producători, importatori, distribuitori și utilizatori profesionali/industriali pentru produsele din categoriile 2, 3 si 4 listate în Anexa V din Regulamentul 528/2012 privind punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produselor biocide

”Până în prezent, nu au fost constatate neconformități grave și nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale. Au fost impuse doar măsuri de remediere cu termene stricte de realizare care vor fi verificate ulterior de către comisari”, arată Garda de Mediu Hunedoara.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *