Controale și sancțiuni în trafic, la 14 treceri la nivel de cale ferată

Miercuri, polițiștii hunedoreni din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Hunedoara au aplicat sancțiuni și amenzi în valoare de 2.400 de lei,  în urma unor razii în trafic, la 14 treceri la nivel de cale ferată de pe raza județului.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Hunedoara au desfășurat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pe raza județului Hunedoara, ce a vizat prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, ce pot genera la accidentele în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. 

Poliţiştii le-au transmis conducătorilor auto recomandări preventive cu privire la conduita pe care ar trebui să o adopte în trafic. Aceştia au fost instruiți să circule prudent, să se asigure și să respecte indicatoarele și marcajele rutiere instalate în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru a nu își risca viața, atât a lor, cât și a pasagerilor.

Totodată, în cursul acţiunii, la cele 14 treceri la nivel cu calea ferată de pe raza judeţului, poliţiştii au oprit pentru control 34 de autovehicule, iar ca urmare a neregulilor constatate, au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.400 de lei (majoritatea abaterilor au constat în nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată)”, informează IPJ Hunedoara.

De asemenea, oamenii legii fac un apel tuturor participanților la trafic să se asigure temeinic: „Stimați conducători auto, trenul nu acordă prioritate! Conduceți preventiv!” au subliniat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *