Nereguli depistate de polițiștii hunedoreni pe drumurile publice

În data de 22.07.2020, în jurul orei 22:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Râu de Mori, care conducea un autoturism pe raza localităţii Sibișel.

După efectuarea semnalelor regulamentare de oprire de către polițiști, bărbatul nu a oprit autoturismul, ci și-a continuat deplasarea pe un drum neamenajat, motiv pentru  care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia. La un moment dat, conducătorul auto şi-a abandonat autoturismul, încercând să fugă, însă a fost prins imediat și imobilizat de către poliţişti.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 22.07.2020, în jurul orei 10:15, poliţiştii Postului de Poliţie Cârjiți au identificat în trafic, pe DJ 708 E, pe raza comunei Cârjiți, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Deva, care conducea un motoscuter neînmatriculat. În urma verificărilor în bazele de date, poliţişti au  constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

În data de 22.07.2020, în jurul orei 18:15, polițiștii Postului de Poliție Bretea Română au oprit în trafic, pe DJ668, în localitatea Bățălar, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Bretea Română.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv nu este înmatriculat în circulație (fiind radiat din luna iulie 2019).

În cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.