PSD FRATE CU COVID-ul: Baie electorală de mulțime cu strigături pesediste, fără mască, la Geoagiu

UPDATE: Între timp, „cinstiți” ca de obicei, pesediștii au șters/ au ascuns publicului imaginile dezmățului iresponsabil de la Geoagiu. Totuși, pentru buna informare a cititorilor noștri, am făcut rost de înregistrarea ștearsă de pesediști și o oferim public.

Că PSD e frate cu COVID-ul, ne-am lămurit de mult, din toată opinteala pesediștilor din parlament la orice lucru bun făcut de guvernul PNL, din minciunile iresponsabile aruncate în sate de lideri PSD cum că n-ar fi nicio epidemie. Pentru orice bumb politic de câștigat, PSD e în stare să pună în pericol sănătatea oamenilor.

Astăzi avem un exemplu hunedorean de toată minunea, care arată cum se croiește poleiala electorală PSD, a unui PSD în agonie, căruia nu-i mai pasă de metodele folosite pentru a se salva.

La Geoagiu, primarul pesedist Vasile Cărăguț, cu alaiul de activiști PSD, face baie de mulțime, înghesuindu-se cu mulțime de copii, cu regie de strigături electorale, îmbrățișări frățești și dansuri de partid, fără-de-mască. Ce COVID? Ce lege? Ce responsabilitate? Bal să fie!

Fără alte comentarii, să lăsăm imaginile – publicate chiar de pesediști – să vorbească!

473 views

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *