Copiii, așteptați la școala de zbor

Copiii sunt așteptați la Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva, de 1 iunie.  Micuții sunt așteptați, alături de părinți sau bunici, să vadă flota de aeronave a aeroclubului.

„Cu ocazia „Zilei Copilului”, Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva organizează ziua porților deschise. Vă așteptăm cu mic, cu mare în data de 1 iunie 2022 la aerodrom, începând cu ora 10:00, unde veți putea urmări o zi normală de zbor și flota de aeronave ale aeroclubului “, au anunțat reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Constantin Manolache” Deva.

Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva a fost înfiinţat în anul 1975. La început, Aeroclubul Teritorial Deva organiza cursuri la disciplinele planorism și zbor cu motor și a fost dotat cu un avion Zlin 226, două planoare de școală Blanik și un planor IS-3D pentru antrenament și performanță, iar în decursul anilor a fost dotat și cu noi planoare și avioane.

În prezent, Aeroclubului Teritorial „Constantin Manolache” Deva organizează cursuri pentru tinerii care doresc să învețe să zboare cu planorul sau să sară cu parașuta, iar ca o noutate, din acest an, s-a dat startul și la cursuri de pilot aeronave ultraușoare, pe lângă celelalte două existente, de planorism și parașutism.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.