O elevă din județ va reprezenta România la Campionatul Mondial de Microsoft Office Specialist din SUA

O elevă a Colegiului Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani va reprezenta România la Campionatul Mondial de Microsoft Office Specialist de la Anaheim, California, SUA în această vară. Este singurul elev din județ care a ajuns mai departe în competiție. Este vorba de Emilia Slavu, elevă a Colegiului Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani. Eleva s-a calificat la Categoria Excel 2019 – obținând 1000 de puncte și un timp de 1035 secunde.

Alți doi elevi din țară vor reprezenta România la concursul din Statele Unite ale Americii. Astfel, la categoria Word 2019 s-a calificat  Gabriel Stanciu, Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești,  cu 1000 de puncte și un timp de 1884 de secunde. La Categoria PowerPoint 2019 România va fi reprezentată de Ștefania Potop, Liceul Simion Mehedinți, Vidra, calificată cu 850 de puncte și un timp de 2049 de secunde.

Fundația EOS organizează anual Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist în parteneriat cu Certipro Education și Microsoft România.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.