Copil de 13 ani, mort într-un accident rutier, după ce a condus o maşină şi s-a izbit de un copac

Un copil de 13 ani din municipiul Hunedoara şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce a luat maşina tatălui său, un autoturism cu volanul pe partea dreaptă, nu a adaptat viteza şi a lovit un copac de pe marginea şoselei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul a avut loc, duminică, la ora 12.00, la intrarea în Hunedoara, dinspre Prislop.

”Astăzi, în jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecţia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a  lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptare viteză – şoferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani (autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, aparţinea tatălui minorul)”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii încearcă să afle cum a ajuns copilul de 13 ani să conducă maşina tatălui său.

”Pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Hunedoara au ajuns în doar câteva minute, de la apelul la 112, la locul producerii accidentului în care a fost implicat un autoturism izbit de un copac de pe marginea drumului. Victima, un copil de 13 ani, se afla în afara unei limuzine cu volanul pe partea dreaptă, probabil proiectat prin parbriz. Asupra băiatului pompierii şi echipajul SAJ, sosit în ajutor, au aplicat aproape o oră protocolul de resuscitare, însă fără rezultat”, a informat reprezentantul ISU Hunedoara.

Foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.