Copil de 3 ani, găsit înecat în râul Cerna, după ce s-a jucat aruncând pietre în apă

Trupul unui copil de doar trei ani a fost găsit în râul Cerna, după ce micuţul, care se afla cu tatăl său pe malul apei, s-a jucat aruncând cu pietre în apă, iar la un moment dat a alunecat şi a fost luat de curenţi.

„Un copil de 3 ani din Topliţa a pierit înecat în râul Cerna. La data de 25.04.2021, în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că un minor  în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localităţii Topliţa”, transmite ISU Hunedoara.

În urma sesizării telefonice, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă  patrula de siguranţă publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara şi s-a solicitat în regim de urgenţă deplasarea la faţa locului a unui echipaj SMURD şi a reprezentanţilor I.S.U. Hunedoara, pentru începerea căutărilor.

„Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. In jurul orei 00.00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului,  la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabirii cauzei decesului”, mai transmite ISU Hunedoara.
Poliţiştii continuă  cercetările în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *