Copil de 3 ani mușcat de câine, în zona blocului în care locuia

Miercuri seara, polițiștii au fost anunțați că un copil de trei ani a fost mușcat de picior, în mai multe locuri, de un câine  care ar fi fost scăpat dintr-o locuință. În momentul incidentului, băiețelul a fost împreună cu unul dintre părinți.

„Astăzi, în jurul orei 21.00, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privirea la faptul că un minor in vârstă de 3 ani, din Lupeni, ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase, în timp ce se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește. Minorul a fost transportat în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate (prezentând multiple mușcături superficiale în zona membrului inferior drept).
Din primele cercetări, se pare că animalul (care în momentul de față se află în locuința deținătorului) fi fost scăpat accidental din apartament de către un bărbat care îl avem grijă (tatăl unei tinere – proprietara câinelui). În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire atacului canin și continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale”, potrivit  polițiștilor de la IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *