Florin Oancea: „Am fost astăzi în vizită la Creșa Deva pentru a vedea cum este pregătită locația pentru începerea noului an școlar”

Creșa Deva a fost relocată de pe Aleea Viitorului într-un imobil de pe strada 16 Februarie (cartier Viile Noi) din municipiul nostru.

Vechea locație a intrat în reabilitare și modernizare pe fonduri europene. Investiția în valoare de peste 820 de mii de euro va fi finalizată în toamna anului 2023. Se vor achiziționa de asemenea dotări și echipamente necesare desfășurării procesului de îngrijire și educare a copiilor noștri, la standarde europene.

 

Locația nouă unde va funcționa temporar creșa a beneficiat de îmbunătățiri. Au fost alocați bani de la bugetul local pentru achiziția de pătuțuri, mese, scăunele, materiale didactice, jucării etc. Totul pentru ca cele 5 grupe (95 de copii) să beneficieze de cele mai bune condiții la deschiderea noului an școlar 2022-2023.

 

Administrația publică locală a alocat pentru toate grădinițele din municipiu și creșa Deva suma de 400.000 lei de la bugetul local pentru dotarea acestora cu mobilier, materiale didactice, jucării etc. necesare începerii în bune condiții a anului școlar 2022-2023.

 

Investim în educație!

Investim în copii și în viitorul comunității noastre!

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 sursa foto: captură facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *