Breaking news: Crimă la Simeria

O femeie de 45 de ani fost găsită fără suflare în locuința acesteia, din Simeria, strada Biscaria. În momentul în care autorul crimei a părăsit locuința prezenta urme de sânge, iar vecinii au alertat poliția. Din primele cercetări, polițiștii hunedoreni au constatat că femeia, a fost lovită de mai multe ori cu o bâtă de concubinul ei. Potrivit echipajului SMURD, care s-a deplasat la fața locului, s-a constatat că femeia era zdrobită din cauza loviturilor aplicate de agresor.

„În urmă cu puțin timp, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuință din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări și a stabilit faptul că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia polițiștilor. Acesta se pare ca ar fi concubinul femeii și ar fi agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool.

În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a comis fapta și a luării măsurilor legale. Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la posibile fapte de violența între cei doi foști concubini”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

După declarațiile date de fratele femeii, ajuns la locul crimei, acesta a afirmat că agresorul de 67 era mai tot timpul băut. Oamenii care l-au cunoscut au afirmat că bărbatul bea mult și era foarte violent, acestea fiind și cauzele divorțului de fosta soție.

Bărbatul este cercetat pentru omor și este prezentat instanței cu propunerea de arestare.

Update 10.06.2020: Judecătoria Deva a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *