Criminalul din Hunedoara, prins de un jandarm aflat în timpul liber

Un jandarm aflat în timpul liber este cel care l-a prins pe tânărul care și-a ucis concubina. Evenimentul a șocat întreaga comunitate din Hunedoara.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, plutonier major Cîrdei Alexandru, din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber, în municipiul Hunedoara a imobilizat un bărbat care era plin de sânge și care a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie.

Ulterior imobilizarii, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat bărbatul, în vederea continuării cercetărilor”, arată IJJ Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, crima a fost confirmată.

„Astăzi, în jurul orei 13:35, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din municipiu are loc un scandal în familie. Din primele verificări, se pare ca un tânăr de 27 de ani, și-ar fi înjunghiat concubina, după care și-a produs răni prin taiere in zona gâtului și a fugit din locuință.

Tânărul a fost depistat la scurt timp și, în momentul de față i se acorda primul ajutor, la o unitate medicală, unde este păzit de polițiști.

Din păcate, medicii nu au reușit sa îi salveze viața femeii. Cercetările vor fi preluate în competența procurorului de caz (din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara), în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală (sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morții).

Victima infracțiunii de omor de la Hunedoara avea 22 de ani. Polițiștii nu au fost sesizati cu privire la conflicte anterioare, intre cei doi.”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *