Criminalul din Orăștie a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva

Autorul crimei aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a așteptat victima în fața blocului, în timp ce acesta venea de la cumpărături, apoi cu un cuțit s-a năpustit asupra lui, înjunghiindu-l în zona inimi. Victima a fost dusă de îndată la Spitalul Municipal din Orăștie, unde s-a constatat că a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Din primele cercetări rezultă că autorul crimei, în vârstă de 32 de ani, pe fondul unui conflict preexistent cu o altă cunoștință a victimei, s-ar fi răzbunat și l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani.

În cauză s-a constituit un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor faptă prevăzută, de art.  188 din Codul Penal. Ucigașul riscă o pedeapsă cu închisoare între 10 și 20 de ani cu posibilitatea reducerii pedepsei cu o treime dacă își va recunoaște vina.

La ora 12:05, ucigașul care a omorât un tânăr de 20 de ani a fost adus încătușat la Parchetul din DEVA cu propunerea obţinerii mandatului de arestare.

În urma prezentării cazului la Tribunalul Hunedoara, autorul omorului a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Un comentariu la „Criminalul din Orăștie a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva

  • 20 iulie 2018 la 23:51
    Permalink

    la ce articol se incadreaza fapta atunci cand cu buna stinta ai dai cu cutitul in cap si in dreptul inimi ? ce fapte si ce legi de rahat in tara noastra ? legile la noi sunt facute pt hoti si criminali .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.