Gorjenii adună mizeria din Valea Jiului

Gorjenii adună de pe Jiu mizeria adusă din Valea Jiului. Gunoaiele aruncate pe râurile din Valea Jiului sunt duse de apă până în Gorj, acolo unde autoritățile nu mai fac față.

“Din păcate, multe, foarte multe gunoaie s-au adunat în zonele statice ale râului Jiu. Trebuie să învățăm că natura și ecosistemul sunt factori foarte importanți în viața noastră! Trebuie să învățăm să avem mai multă grijă de natură, pentru că așa avem grijă de noi și de generațiile următoare! Noi, pompierii militari, vom răspunde prezent pentru orice astfel de acțiuni și, fie că suntem în timpul serviciului sau în timpul liber, vom spijini, prin tot ce putem, astfel de acțiuni! Sperăm ca pe viitor să fim mult mai mulți prezenți la astfel de acțiuni, dar cel mai important lucru este să conștientizăm că natura este mama noastră și că orașul lui Brâncuși, frumosul nostru județ și peisajele minunatei noastre țări nu merită să fie umbrite de gunoaie,  spun cei de la ISU Gorj.

 Oficialii din județul Gorj s-au plâns de nenumărate ori de faptul că râul Jiul este poluat și că toate gunoaiele aruncate în Valea Jiului ajung la ei în județ.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.