Cum a fost prins în trafic un hoț ce furase cazanul de țuică și alte bunuri, din curtea unei case

Un bărbat de 43 de ani a fost oprit în trafic, pe DN7  pentru că circula fără lumini, însă la un control mai atent, polițiștii au descoperit că nu avea nici permis, dar transporta bunuri pe care le sustrase din curtea unei case.

„La data de 07 noiembrie 2022, în jurul orei 23:30, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au oprit în trafic, pe DN7 (la km 383), un moped care circula (fără lumini), din direcția Simeria-Deva.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel care conducea mopedul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Brănişca, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu figurează ca fiind înregistrat/înmatriculat în circulaţie.

În urma controlului bagajului transportat pe moped, poliţiştii au identificat mai multe bunuri: un cazan din cupru pentru fabricat țuică, o pompă submersibilă, o menghină metalică şi alte bunuri, despre care bărbatul a recunoscut că le-a sustras pe timpul nopții, prin escaladarea gardului împrejmuitor, din curtea unui imobilul din comuna Hărău.

Prin urmare, atât bunurile declarate ca fiind sustrase, cât şi mopedul,  au fost ridicate de poliţişti, pentru continuarea cercetărilor”, informează IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit  mai multe dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.