L-ați văzut? Bărbat dat dispărut din data de 21 octombrie 2022

La data de 07 noiembrie 2022, în jurul orei 14:00,  Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din satul Padina, judeţul Buzău, cu privire la faptul tatăl ei, TUDOR HARALAMBIE (foto), de 64 de ani, a plecat de la domiciliul său din judeţul Buzău, în data de 19.10.2022, în jurul orei 14:00, către municipiul Deva, pentru a se întâlni cu doi dintre frații săi, care locuiesc în municipiul Hunedoara.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu frații lui în data de 20.10.2022, în jurul orei 22:30, în municipiul Deva, a primit de la aceștia o sumă de bani și a fost îndrumat să se deplaseze către domiciliu. De asemenea, se pare că în data de 21.10.2022, în jurul orei 10:00, bărbatul ar fi comunicat telefonic cu unul dintre fraţii lui, iar de atunci nu mai știe nimic despre el (având telefoanele închise).

La momentul plecării voluntare, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover de culoare bleumarin, o pereche de pantaloni blue-jeans, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.

Semnalmente: 1, 75 m înălțime, aproximativ 80 kg., corpolent, ochi căprui,  păr grizonat cu calviție.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei plecate voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *